MIT campus

More
13 years 2 months ago #4219 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- Amíg lehet, én küzdök a boldogságodért, és nem adom fel. Mert számomra nem a szintetikus gyöngyszem a fontos, és szerintem ezt mellettem érzed és, és bízom benne, hogy nem szintetikus gyöngyszemnek érzed magad. Parancsra meg Jeff nem vihet moziba. De ha érti miért mondom, hogy próbálkozzon, hogy mi a fontos, megteheti magától. Ett?l még fontos azt is elérnie, hogy ha ?t választanád a családod ne tegyen ellene. Nem könny? feladat, de nem tudok helyette könnyebbet adni neki.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 2 months ago #4220 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Tudom, csak azért az ? helyzete valahol lehetetlen. A családom mindig is tenni fog ellene, hisz gaijin. Ellened is, ezt nem mondtam, hogy nem, és ha oda kerülne a helyzet, bárki mellett is kell leéljem az életem, az körülbelül öt percig fog tartani, de az övé is. két másvalakié viszont hosszú és boldog lesz az biztos. Mondtam, ha anyámon múlik így vagy úgy, de át fog programoztatni minket. Lehet, hogy mindhármónkat testre fog szabatni. Lehet hogy mágusokkal. Nem tudom én nem vagyok anyám. Jeff meg szerintem sosem fog ezután úgy viselkedni velem, mint ahogy eddig tette. Még mindig azt mondom, hogy Lexinek igaza volt. Nem ezt kellett volna csinálni, akkor talán anyám nem figyelt volna föl a dolgokra id? el?tt. Talán egy pár évet ki tudtam volna szabadon húzni, ha akkor jól játszom a lapjaimat, de mindegy. Utólag könny? okosnak lenni. Én viszont Jeffnek megpróbálok szerintem majd keresni valakit, aki mellett nem mossák ki az agyát 60°C-on és aki mellett el tudna rólam feledkezni. Ha szerencsém van, még melléd is találok valakit és elfogadom bárkit is küldjön nekem anyám. Addig viszont ha gondolod játsszátok csak nyugodtan ezt a katonásdit, nekem viszont már nagyon elegem van bel?le. Komolyan mondom, ha a legelején van eszem, akkor a Circle Grove-ba költözök..."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4221 by TheElf
- Azt, hogy ne akarjanak átprogramozni se téged, se a választottadat igyekszem megoldani. Kerül amibe kerül. De a legjobb megoldás erre, ha bebizonyítjuk, amit én mindig is tudok. Nem a programozott, felépített biorobot az értékes, hanem az az Azumi akit megismertem. Ha máshogy nem megy, hát mi programozzuk át ?t. De inkább egy kicsit a zenében bízom. Illetve abban, hogy ezzel azért lehet hatni emberekre, értéket lehet adni a szabadságodnak. Olyat, amilyen érték mellé anyád elég nuyent képzel el, hogy ne merjen hozzányúlni. Mondtam. Én nem adom fel.

More
13 years 2 months ago #4222 by Nyarlathotep
-"Ha a zenében bízol, akkor remélem jól játszol shamisenen, mert különben anyám nem fogja meghallgatni. Még akkor sem fog hatni rá amit énekelsz, de ha valami japán jelleg?t játszol, akkor legalább már odáig eljutsz, hogy ne a titkárn?in meg a takarítókon tesztelje az egészet. A szamurájokon csak azért nem, mert szerinte azok mindenféle borzalmat szeretnek. Ne hidd, hogy a dalodat meghallgatta, vagy hogy komolyan érdekelné, hogy ki vagy. Az már annál is inkább érdekli, hogy mi vagy és hogy hová dobják azt a héjat ami marad bel?led miután szárazra szipolyoztak. Ha legalább dísznek jó leszel, akkor elvehetsz. Ennyi. Anyámból többet ne nézz ki ha az emberi értékekr?l van szó. Körülbelül olyan, mint valami toxikus sámán, csak épp nem varázsol. Egyébként meg fölöslegesen fáradsz, de ha téged ez tesz boldoggá, nem fogok az utadba állni."

Csapat riadó!

More
13 years 2 months ago #4224 by TheElf
- Azumi kedves... Ez ugyan titok, de ha valakinek hát neked jogod van rá, hogy megismerd. Nem csak melletted állok ki nehéz helyzetben. Sokan engem is befolyásolnának. Mások az egyik legjobb barátomat. Vagy éppen a totemet ami kiválasztott engem. Csak én nemet mondtam. [i:zkea3crz]Mindannyiunk szabadsága miatt.[/i:zkea3crz] Ez nem csak nekem fontos, hanem n[i:zkea3crz]ekik.[/i:zkea3crz] A legjobb barátn?m, aki már sokszor fenyegetett azzal, hogy talál nekem valakit egy [i:zkea3crz]Kami.[/i:zkea3crz] Tudod keleten Sáska egy bölcs mester aki az ember segít?je, nyugaton szörnyet akarnak bele látni. Egy totemet Brainlock helyett ezzel lehet átprogramozni. És itt több más totem, rengeteg ember is érdekel. De attól a harctól sem rémültem meg.

- Van amiben nem értünk egyet. Nem is fogunk. Én ugyanis nem egyszer láttam mi a különbség aközött amikor a petricsésze után két szeret? szül? gyermek jött a világra, és aközött amikor biorobot. Üres héj, ami leginkább csak arra jó, hogy egy kamit befogadjon. Emlékszem a pillanatra, amikor megkaptam az els? adatjackemet. Büszke voltam rá. Örültem piszkosul, mert úgy gondoltam az lesz a szabadságom záloga. Így biztosan nem leszek sámán. Azok nem használnak krómot. Aztán odajött Anna, és egy kedves mosoly kíséretében közölte, ? ugyan nem is sámán, hanem kami... De neki is van adatjackje. Az, hogy a mátrixban is tudok beszélgetni a szellemekkel nem kizáró ok.

- Fontos volt ez. Mert, nem akarom, hogy rám a totem hasson, rá meg az emberek el?ítéletei. Nem akarok ilyen programozást. De nem akarok kiborg sem lenni. Szereztem azóta kiberszemet, full extrásat. Fegyvercsatolót. Annak a procijával együtt matematikai procit is. Majd hozzá térképész modult. Majd kémiai modult. Csupa apró, ártatlan polgári cuccot. A legnagyobb rémületem az volt amikor a doki közölte "Cerebral booster" is kell, mert ugye ezt a mennyiség? infot fel kell dolgoznom valahogy. De megígérte nem változtat meg. Anna pedig még mindig azt mondja, még mindig lehetek sámán. De nem akarok több beültetést. Sáska viszont szerintem megértette miért nem akarok semmi ilyet elkapkodni. Bár Anna arról is esküdözik, hogy hülyeség. A totemek nem megváltoztatják, csak kiválasztják a sámánjaikat.

- Anna Kami. És csúcsdekás. És nagyon aranyos tud lenni, kivéve amikor valakit éppen ki akar készíteni. ? is barátom, de sok más hasonló Kami is, és bizony a totemmel is jóban vagyok aki mögöttük, mögöttünk áll. Az ? szabadságukat többen fenyegetik, nagyobb és keményebb dolgok is a családodnál. De szerintem ?k is mellettünk állnak. Le merném fogadni, hogy Anna éppen azon töri a fejét, hogyan lehetne anyucinak viszonozni az átprogramozást. Sámánná válni kockázatos volna. De el?bb vállalnám a kockázatot, minthogy hagynám, hogy téged átprogramozzanak. És tudod, lehet, hogy ez esetben a sámánság még jól is sülne el.

- Nem csak a petricsésze a különbség. Nekem fontosabb az, hogy aki mellett vagyok kitartson mellettem, szeressen, és vigyázzunk egymásra, mint az, hogy az illet? kinek és minek született. Mindenkinek adok esélyt. Te pl. nekem sem adsz. De ett?l még sok olyan dolog van ami közös bennünk, amiért eddig is tudtunk együtt tenni, megvolt a közös hang. És ha ezért egy család vagyunk, akkor hacsak nem akarsz átprogramozni er?vel, nem adom fel a küzdelmet az álmaidért. És mivel ahogy Sáska is megérdemli az esélyt, hogy jó és bölcs totemként tiszteljék, úgy Jefft?l sem fogom elvenni az esélyt, hogy meghódítson téged.

- Arról, hogy elvegyelek már rég letettem. Mert ha még adnál is esélyt arra, hogy átprogramozás nélkül legyél boldog egy lány mellett, nem ez van az álmaidban. És az álmaidat kergetjük éppen. Amiben nem csak arról van szó, hogy kivel vagy. Hanem arról is, hogy amikor ezt elérjük [i:zkea3crz]normális[/i:zkea3crz] lány lehess, bármikor. Ne csak a mozi hitesse veled ideig-óráig. Meg aztán, ha még lányoknak is adnál esélyt, mert úgy döntesz "mindenkinek adsz, ha már nekem ez a fontos" akkor sem biztos ám, hogy én tetszenék. Ott van például Crystal is. Vagy az Íziszes csapat. De annak örülnék, ha akit választasz annak a te boldogságod éppen olyan fontos lenne, mint nekem.

- És tudod, amikor átprogramozás mellett együttlétet emlegetsz azzal bántasz. Elhiszem, ha Jeff szenved kapjak én is. Csak tudod az a különbség, ha neki van annyi esze, hogy elfogadja amit mondok, és küzdjön érted, legalább fele annyit felvállaljon mint én, akkor neki van esélye. S?t, akkor azzal az eséllyel élni is tudna. Csak a kezét kell nyújtania felé. Velem meg közölted, ha csak a kezem nyújtom feléd, máris elveszítelek, és egy baráti ölelést, egy masszázst sem adhatok, de nem jó elhívnom kettesben valahova sem, mert...

- És hogy a francba ne lenne Jeffnek esélye? Lediplomázik, ? is tiszt lesz. Ha részt vesz pár dologban, könnyen kap el?léptetést, kitüntetést. Ha addig lesz közös cég, akkor ott ? is igazgatótanácsi tag lesz. Ha ez a cég sikeres lesz, a Renraku birodalmon belül fontos lesz, és a szabadsággal, a szabadabb neveléssel ér el sikert, azzal, hogy [i:zkea3crz]sem egy gaijint, sem egy másfajút nem néz le[/i:zkea3crz], és a siker egy fontos szimbóluma lesz, akkor anyádat nem fogják sem a Brainlock, sem más közelébe menni, hogy próbálkozzon. Ha a cégnek szabadként, normális lányként vagy értékes, és Jeff részese a sikernek, akkor bizony a Renraku ?t fogja akarni.

- És erre [i:zkea3crz]rengeteg ideje van.[/i:zkea3crz] Nem hetek, hónapok. Hanem évek. Akár, ha úgy akarod majd egy évtized is elérhet?. Szerinted ennyi id? alatt sem n? fel a feladathoz? Szerinted ennyire nem [i:zkea3crz]akar[/i:zkea3crz] feln?ni hozzá? [i:zkea3crz]Nekünk[/i:zkea3crz], nincs id?nk. [i:zkea3crz]Neki több van.[/i:zkea3crz] De ezt nem szabad tudnia! Tegyük fel, meglesz a board meeting, kitalálják hogyan legyünk fogadott testvérek, vagy lesz rá UCAS jogszabály el?bb. Ezzel az eljegyzés azonnal fel is bomlik. Ellenben a terv az, hogy itt maradsz, én vigyázok rád, tovább tanulsz, felépítjük a közös ötletekre a Renraku csoporthoz tartozó céget. Sajátot, saját er?b?l, ami alapján nem a cég játékszere leszel, hanem egyenrangú szabad és büszke lány. Eddigre UCAS polgár is leszel.

- Anyád nem fog tudni kiházasítani, egy ideig újabb programozásra sincs esélye, hanem évek alatt megismerkedhetsz emberekkel, üzletfelekkel. Persze, sokmindent nem csinálhatsz Jeffel, de ismerkedhetsz, moziba járhatsz, és felépítjük a karrierjét. Arra, hogy a Renrakunak jó legyen Jeffnek évei vannak. Ahhoz, hogy [i:zkea3crz]engem[/i:zkea3crz] meggy?zzön arról, hogy érdemes is segítenem, és tiszta lelkiismerettel és jó szívvel tudjak ebben segíteni arra viszont csak hetei, hónapjai vannak. Ha ez alatt annyit nem hajlandó tenni, hogy kinyújtja a kezét, és megmutatja, legalább fele annyira hajlandó érted mint én, akkor nem esélye nincs, csak nem szeret.

- Csakhogy nekünk már jóval ez el?tt kell tudni, hogy "Jeff, nem Jeff". Ugyanis amint elkezdjük felépíteni a céget, olyan embert kell ültetni a pozícióba akit fel akarunk építeni, nem jó lecserélni. De ennél is el?bb kell tudni, hogy ki lesz a B terv a f? választottad mellett. Mert rendben van: Azt mondod, ha boldogtalan leszel akkor mindegy ki mellett leszel boldogtalan. De szerinted, ha Jeff nem jön össze, de megoldjuk, hogy önálló szabad lányként élhess, normális lányként, valaki más mellett, az mindenképpen boldogtalanság lenne?

- Úgy gondolod mindegy ki a "B" terv? Szerintem nem az. Az viszont fontos, hogy az önállóságodat elérjük, ne tudjanak csak úgy átprogramozni és kereshesd a szerelmet, boldogságot. Még akkor is, ha mindent megteszel, hogy megnehezítsd a dolgomat.

- Egyfel?l most megállítottad Jeffet. Ezzel egy fontos tesztet már elszúrtunk. Az els?, természetes reakcióját a helyzetre már nem fogjuk látni. Másfel?l azért rontottad el, mert nem bízol bennem. Ha ilyen módon keresztbe teszel párszor tuti mindketten megkapjuk a Brainlockot. Harmadrészt ahhoz, hogy a PR fronton megfogjuk anyádat, fontos a zene is, mert tömegeket ér el. De még fontosabb, hogy ?szintének látsszunk. Hogy a francba mondjuk el, hogy mindenkinek jár egy esély, és a te boldogságod is [i:zkea3crz]miért[/i:zkea3crz] szuper fontos, ha az emberek ezt nem látják ?szintének. Azt is nehéz lesz megmagyarázni, hogy a mindenkinek jár egy esély kapcsán miért vagyok én az apró bet?s részben említett kivétel. De azt, hogy az átprogramozással folyamatosan bosszantasz, se testvéri puszi, se baráti ölelés, és ahol lehet nehezíted a dolgomat könnyen tönkretesz mindent. Tudod miért? Mert azt fogják hinni, hogy megvettél és azért szívatsz folyton mert olyan kegyetlen vagy mint anyád.

- Szóval kérlek, átprogramozást meg ilyesmit többet ne is említs. F?leg azért ne, mert mint mondtad nem a képesség, hanem az akarat hiányzik hozzá. Ha pedig ez az Azumi átprogramozva boldog akarna lenni valaki mellett, akkor átprogramozás nélkül is képes boldog lenni mellett, így azt az irányt kell megpróbálni. Ha pedig azt hallják, hogy tudnál, de a te álmaidat kergetjük az És ha valamit látsz, elküldöm, elindítjuk ne tegyél utána keresztbe neki.

More
13 years 2 months ago #4225 by Nyarlathotep
-"Szerintem az átprogramozást nem tudjuk elkerülni, csak van amit mi magunk szívesen szedünk föl és természetes úton érkezik és van amit mások er?ltetnének ránk valamilyen úton. Brainlock, propaganda, reklámok. Ezekkel nemcsak a totemeknek kell megküzdeni, de neked is nekem is, mindenkinek. Aztán van aki nem is küzd, hanem már az elején föladja. Szerintem neked nem kell miková válnod. Mikonak születni kell, bármilyen is lennél. Szerinted miért így írták régen?" írja le neked a két eredeti jelet [size=5:2wi9mktl]??[/size:2wi9mktl], ami annyit tesz, az istenek gyermeke ha jelenként olvasod ki.

-"Egyébként rájuk a kaminak is szüksége van ám. Nem mindenki képes megérteni, hogy mire gondol az a kami és eljutunk oda, amit mondtál, hogy horrotörténetek, meg hogy utálják a sáskát. Meg egyébként is rendkívül aranyos volnál miko öltözékben. Hozzáteszem, hogy én sem kimondottan szeretem azt a kegyetlen stílust, de az nem jelenti azt, hogy neked is utálnod kellene. Mondjuk nem tudom, hogy melyiket tanultad." [A déli sáska stílusra utal ami az északi filozofikus, sokkal könnyebb, akrobatikusabb irányzat mer? ellentéte. Agresszív, kegyetlen, egyb?l nyomorít és gyilkol, de erre találták ki.]

-"Ilyeneket ne mondj légyszíves. A lelki terror nem hozzád illik, hanem anyámhoz. Az, hogy kitartok melletted, hogy megbízom benned, hogy családtagként elfogadlak, szeretlek nem elég, hogy ilyeneket mondasz? Mondtam, ha mindenképpen meg akarsz kapni, a kezedben az üt?kártya, akár adok neked esélyt akár nem. Ha elveszel, kötelességb?l meg kell adnom neked mindent. De mondjuk hidd el, Crystal se adna neked esélyt, vagy Lexi sem és még hány millió lány és n?. Ha megtetszene neked valamelyik, nekik is ezt mondanád? Egyébként meg ha már az Ízisszel jössz, az egy máguscsapat, akiknek valamiért megtetszett egy sámáni kultusz, de hogy melyik azt nem tudom, ehhez nem értek. Azt viszont tudom, hogy mondjuk háromnegyede a csapatnak poénjból eljátssza a sámánt, a többi az meg az, míg a tényleges leszbikusok aránya az a standard 12%. Ezt ki tudom olvasni az adatokból. A többi viszont az a pletyka amit a tesztoszterong?zben párolt "nagy kanok" agyalnak ki amikor épp a párnájukat enyvezik a szokásos esti gyakorlatuk részeként. Amúgy meg semmi kedvem az elkényeztetett nagykép? mágusok közé bekerülni. Nemhogy még onnan is válasszak... Örülök ha egy kicsit félre tehetem a hátteremet. Azért semmi kedvem félretenni, hogy a nyugati verzióban nézzem végig ugyanazt. Baráti ölelést meg masszázst pedig senkit?l sem fogadok el, ha ez megnyugtat. Egyszer?en nem szoktam meg, hogy doktorokon és technikusokon kívül mások is hozzám érjenek. Nem tudom, hogy hogy fogom ehhez magam hozzászoktatni, de jelen pillanatban örülök, hogy japán vagyok, mert senki nem nyújt kezet."

-"Hát, szerintem mint mondtam nem fogja "kinyújtani" a kezét. Szerintem biztos abban, hogy elveszített. A fejébe ugyan nem látok, naplót pedig nem ír, maximum csak száraz jelentéseket, de úgy látom, hogy biztos abban, hogy elveszített. Mondjuk mit gondoljon? Nem mondhatunk neki semmit és én gyakorlatilag ott hagytam egy ismeretlen lányért négy év után. Oké, ha nagyon gonoszok akarunk lenni, akkor mondjuk három hónap er?s rosszindulattal. Parancsra viszont még engedelmes, szóval ami a leveledben parancsnak értelmezhet? azt biztosan meg fogja tenni."

-"B tervként mint mondtam, mindegy, hogy ki mellett vagyok boldogtalan, hogy anyám jelöl-e ki valakit vagy én úgymond választok, úgyhogy ha most és azonnal kell választanom akkor muszáj téged, mert csak téged ismerlek. Ha van egy kis id?m rá, akkor meg majd elválik. Akkor most nem tudom. Az viszont hogy én bármikor is szabad lány legyek, az csak annyira lehetséges, mint esetedben, csak amíg te száz évig is menekülhetsz, addig engem sokkal gyorsabban fog utolérni a dolog."

-"Persze, hogy megállítottam, részemr?l ugyanis ezt még nem beszéltem át veled, hisz közbejött az a két módfelett idegesít? ruszki. Ahhoz viszont, hogy valamit átbeszéljünk id? kell, ha együtt akarunk m?ködni, Mátrixban meg nem akarom, mert nem csak két hülye ruszki hallgatózhat hanem anyám is, akit nem biztos, hogy kiszúrok. Nem tudom, hogy hol van olyan backdoor ahol ? be tud jönni. Át programozást meg nem fogok emlegetni, viszont akkor ezt a lány mellett is boldog lehetek marhaságot zárd ki és ne is említsd többé. Ha úgy akarod fölfogni, hogy ellened van, akkor igen, ellened van, egyébként meg nem. Legközelebb pedig azért közöld, hogy ez is teszt. Te értesz a pszichológiához, én meg nem, a szoftvert pedig lekapcsoltam. Nem akarom azzal a szemmel szemlélni az embereket. Engem ez anyámra emlékeztet."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.261 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.